PIKSEL KIDS Lab 🙂

CITY-SUNS!, CITY-WATER!, CITY-GO!
a new media art lab for kids!

****To register email to tiril(at)piksel.no ****

The workshops are free to attend, but with a limited number of seats. Sign up NOW!

See english text below..
——————————————————

​PIKSELKIDZ
Er du mellom 8 og 18 år gammel? Så sjekk ut våre KIDZ og ikke-fullt-så-KIDZ verksteder!

CITY-GO!
Har du en historie å fortelle om Bergen? Og som som du vil andre skal få høre når de går rundt i byen?
City-go! gir deg opplevelsen av en utvidet virkelighet av Bergen by skapt av DEG!
Velg et sted i Bergen som betyr noe spesielt for deg, og fortell oss hvorfor. Du får spille inn historien din og legger den inn i kartet på appen vår, og når noen besøker stedet ditt vil historien bli gjenfortalt!

CITY SUNS!
Har du lyst å lage en robotskulptur som styres av sollys? Sammen med kunstneren Egil Paulsen vil du få produsere skulpturer som får energien sin fra solen, og omformer denne til kinetisk energi. Kunstverkene som produseres av deltakerne vil bli en del av utstillingen Piksel Kids under Pikselfestivalen, 2015.

CITY WATER!
Er du nysgjerrig på vann og klima? Hva betyr det at vannet er sunt eller usunt, og hva trengs i vannet for at dyr og organismer skal kunne leve i det? På dette verkstedet får du lage dine egne sensorer og instrumenter til å teste vannkvaliteten med, og resultatene blir visualisert i Minecraft! Vi drar til sjøen i Bergen og tester hvordan det går med vannet der. Bli med, og vær en miljøbiolog for to dager!

PIKSELKIDZ
er du mellom 8 og 1 8 år gammel? Så sjekk ut våre KIDZ og ikke-fullt-så-KIDZ verksteder!

Verkstedene er gratis, men med begrenset plass
For påmelding, send email til: tiril (at) piksel.no (merk med Piksel Kidz)
http://15.piksel.no
————————————————————————–

Are you between 8 and 18 years old? Check out our KIDZ and no so KIDZ electronic workshops!

CITY-GO!
Do you have a story to tell us about Bergen? Do you want everybody to hear when they walk throughout the city?
City-go! proposes an augmented aurality experience of the Bergen city created by YOU.
Choose a point in Bergen and tell us a story about it. Record the story in a sound studio and attach it to the Bergen map thorugh an smartphone app. When somebody visit the same location with their phone, the stories become alive again!

 

CITY SUNS!
Would you like to make a sculpture that gets alive with the sun?
With the participation of the artist Egil Paulsen, you will produce robotic sculptures whose energy source is the sun. These sculptures make up small engines that convert solar energy into kinetic energy. The art produced by all participants will be part of the exhibition Piksel Kids program within the Piksel Festival 2015.

 

CITY WATER!
Are you a “water curious?”, does a certain temperature and muddy water mean the water is healthy? Or do we need water full of useful stuff for animals to live in it?
In this workshops, you will be “making” your own computer sensors and devices to test the water. Will go to the Bergen shores and test how is the water doing in here. Join us to be an environmental biologist for 2 days!!!

Subscribe to our newsletter!